Over ons


Blom KENTIA Palmen is een familiebedrijf, geleid door de broers Paul en Christian Blom. De enthousiaste ondernemers runnen één van de meest moderne palmenkwekerijen van Europa. Vanuit Aalsmeer beleveren ze wereldwijd klanten met hun KENTIA’s. In de tuinbouwsector is Blom KENTIA Palmen een zeer bekende en gerespecteerde naam.

Kwaliteit gewaarborgd
Sinds de jaren 90 ontvangen Blom KENTIA Palmen verschillende certificaten van de stichting MPS (More Profitable Sustainability), zoals MPS-A, MPS-GAP en MPS-SQ. Die certificaten tonen aan dat Blom KENTIA Palmen voldoet aan de eisen die aan arbeidsomstandigheden milieu en duurzaamheid gesteld worden. Het bedrijf voert dan ook met trots het MPS-certificaten, hét label voor duurzaamheid.

De zaden worden geïmporteerd vanuit Australië. De kieming van deze zaden gebeurt op onze kwekerij en worden vervolgens opgekweekt tot een KENTIA-palm van hoge klasse. We zijn echte ‘meesters in groei’.

Betrouwbaar en duurzaam
Blom KENTIA Palmen zorgt ervoor dat er hoofdzakelijk biologische middelen worden gebruikt voor deze planten. In de productieruimte wordt zeer efficiënt met warmte en water  omgegaan. Blom KENTIA Palmen is een naam die staat voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.