Over ons

Blom KENTIA Palmen is een familiebedrijf, geleid door de broers Paul en Christian Blom. De jonge ondernemers runnen één van de meest moderne palmenkwekerijen van Europa. Vanuit Aalsmeer beleveren ze wereldwijd klanten met hun KENTIA’s. In de tuinbouwsector is Blom KENTIA Palmen een zeer bekende, gerespecteerde naam.

Kwaliteit gewaarborgd

Sinds de jaren 90 ontvangen Blom KENTIA Palmen verschillende certificaten van de stichting MPS (More Profitable Sustainability), zoals MPS-A, MPS-GAP en MPS-SQ. Die certificaten tonen aan dat Blom KENTIA Palmen voldoet aan de eisen die aan arbeidsomstandigheden milieu en duurzaamheid gesteld worden. Het bedrijf voert dan ook met trots het MPS Certificaten, hét label voor duurzaamheid.

De zaden worden geïmporteerd vanuit Australië. De kieming van deze zaden gebeurt op onze kwekerij en worden vervolgens opgekweekt tot een KENTIA van hoge klasse.

Blom KENTIA Palmen zorgt ervoor dat er hoofzakelijk biologische middelen worden gebruikt voor deze planten. In de productieruimte wordt zeer efficiënt met warmte en water  om gegaan. Blom KENTIA Palmen is een naam die staat voor topkwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid.